Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Tănăsoiu a fost cooptată în firma constănțeanului Constantin Berdilă

ro

23 Sep, 2021 00:00 3568 Marime text
  • Emil și Daniel Tănăsoiu, tată și fiu, dezvoltatori imobiliari care dețin acțiuni și la Nordis Mamaia, au fost cooptați în firma lui Constantin Berdilă
  • Berdilă este un de afaceri constănțean care se dezvoltă pe plan imobiliar
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea luată de conducerea Primavera Campus SRL, în cadrul Adunării Generale a Asociaților, care a avut loc pe 20 iulie 2021, la Constanța.
 
Asociații firmei – Constantin Berdilă, care deține 33,33% și Paulina Stănilă, care deține 66,67% au luat mai multe decizii care privește conducerea societății.
 
Capitalul social a fost majorat cu suma de 690 de lei de la 210 la 900 lei. În firmă au fost cooptați doi noi asociați – Emil și Daniel Adrian Tănăsoiu, care vin cu câte 15 părți sociale fiecare.
 
Ca urmare a modificărilor, structura societății va fi următoarea:
  • Constantin Berdilă – 33,33%
  • Paulina Stănilă – 33,33%
  • Emil Tănăsoiu – 16,67%
  • Daniel Adrian Tănăsoiu – 16,67%
 
Familia Tănăsoiu este cunoscută în lumea imobiliară din România, fiind mari dezvoltatori în Capitală și nu numai. Ei sunt dezvoltatorii parcului de afaceri S-Park din zona Piața Presei Libere.
 
Mai mult, numele lor este legat și de Nordis Mamaia, fiind acționarii de la Ultra Real-Estate Development SRL, firmă înființată anul trecut, care deține 18% din Nordis Mamaia SRL.
 
Citește și:

La o zi după depunerea documentelor la APM Constanța, Nordis Group anunță extinderea proiectelor

 
Avocatul Adrian Gheorghiță a cumpărat cu 126.000 de euro, în rate, 500 de metri pătrați în Faleză Nord. „Acel teren avea o formă neregulată, nu se putea construi“
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii