Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost publicat, în Monitorul Oficial, proiectul de divizare parțială a firmei constănțene Disan Expert SRL

ro

25 Dec, 2021 00:00 1375 Marime text
  • Pe 18 octombrie 2021 s-a aprobat divizarea parțială a societății Disan Expert
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicat proiectul de divizare parțială a societății Disan Expert SRL.
 
De precizat este că pe data de 18 octombrie 2021 s-a aprobat divizarea parțială a societății prin intermediul operațiunilor juridice de divizare, prin desprinderea și prin transmiterea unei părți din patrimoniu către o societate beneficiară existentă.
 
Expertul contabil Florentina Carmen Drangă, reprezentată a societății Five Contab SRL, a fost mandatat să întocmească proiectul de divizare, cu respectarea legii.
 
Disan Expert SRL, cu sediul pe strada Enăchiță Văcărescu, Constanța, este societatea care se divizează. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, iar administratori sunt Victor Sîmboteanu și Constantin Berdilă.
 
Societatea beneficiară este Disan Antrepriză și Construcții SRL, cu sediul social pe strada Ciprian Porumbescu din Constanța, cu un capital social de 200 de lei, cu aceiași administratori.
 
Divizarea se face prin desprinderea unei părți sociale din patrimoniul Disan Expert SRL, fără ca această să își înceteze activitatea, către Disan Antrepriză și Construcții SRL, având aceiași asociați, acelați obiect de activitate, fiind o măsură de natură organizatorică. În acest fel, se vor separa patrimonial și spațial.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și        

Disan Expert SRL ridică bloc de șase etaje, în Constanța, dar și o hală. Firma a reabilitat, în trecut, post controlul de la Poarta 1
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii