Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste două milioane de lei. Firma Navis Max reabilitează instalația sanitară a sediului CN ACN (DOCUMENT)

ro

28 Oct, 2023 16:11 1074 Marime text
  • Societatea Navis Max SRL este controlată de Constantin Berdilă și Alexandru Sîrbu.

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Reabilitare instalație sanitară sediu ACN“,ׅ achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.


Ofertant câștigător este firma Navis Max SRL, contractul, în valoare de 2.010.328 lei, având data de 25 octombrie 2023.


După cum se arată pe e-licitatie.ro, contractul de achizitie are ca obiectiv principal refacerea și înlocuirea întregii instalații sanitare: coloane, distribuție, obiecte sanitare. Lucrările aferente sunt evidențiate pe planurile aferente fiecărui corp de clădire (A, B și C) și sunt detaliate în antemăsurătorile anexate caiet de sarcini.


Potrivit sursei citate, lucrările de reparații și finisaje, care apar în urma reabilitării instalațiilor sanitare (demolări și refaceri ghene; refaceri tavane; finisaje lavabile; gresie, faianță; tâmplării uși ferestre; instalații electrice; instalații termice, precum și alte reparații ce vor fi necesare implementării proiectului de instalații sanitare) sunt de asemenea detaliate în antemăsurătorile anexate caietului de sarcini.


Despre Navis Max SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 27 octombrie 2023, firma Navis Max SRL a fost înființată în anul 2013, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.


Asociați în Navis Max SRL sunt Constantin Berdilă (cu 50%) și Alexandru Sîrbu (cu 50%), ambii având și calitatea de administratori.


În 2020, Navis Max SRL a avut o cifră de afaceri de 11.414.798 lei, un profit de 644.148 lei, iar numărul mediu de salariați de 22.


Platforma termene.ro informează că Navis Max SRL are șase contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 19.10.2023).


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Licitații Constanța
CNACN SA, achiziție de servicii de asigurări medicale private pentru personal (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii