Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanţa Studiu pentru măsurarea gradului de satisfacție faţă de calitatea serviciilor oferite de Primăria Constanța

ro

14 May, 2021 14:27 983 Marime text
  • Acțiunea se desfăşoară în baza protocolului de parteneriat semnat între cele două instituții.
Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) și Centrul Social Dobrogea din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) în parteneriat cu Primăria Constanța organizează, în perioada 13.05.2021 - 30.06.2021, un studiu cantitativ și calitativ pentru identificarea gradului de satisfacție al locuitorilor municipiului, în raport cu serviciile oferite de administrația publică locală, informează prof. univ. dr. habil. Mihaela Rus, prodecan în probleme de cercetare.

Potrivit sursei citate, studiul va fi realizat pe baza unui chestionar online ce cuprinde întrebări despre canalele de comunicare pe care cetățenii le preferă în interacțiunea cu administrația publică sau despre gradul de satisfacție, al cetățeanului, cu privire la serviciile publice furnizate de administrația Municipiului Constanța (serviciul de evidența populației, serviciul de stare civilă, poliția locală, serviciul de urbanism, serviciul de autorizații în construcții, parcările, administrarea spațiilor verzi, activitatea SPIT, iluminatul public, administrarea cimitirelor, transportul local, asistența socială, serviciile de salubrizare etc.).

„Interpretarea datelor este realizată de către cadrele didactice ale facultății, iar în urma analizării rezultatelor, FDSA va prezenta Primăriei Municipiului Constanța, un raport de cercetare însoțit de propuneri cu soluții pentru problemele identificate. Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul UOC, cu cele patru specializări de licență (Drept, Administrație publică, Asistență Managerială și Administrativă și Poliția Locală) este un actor regional principal în formarea și furnizarea de resurse pentru administrația publică locală și, în acest context, se implică activ în procesul de luarea a deciziilor, de monitorizare și evaluare a efectelor acestora. Suntem convinși de faptul că numai printr-o colaborare strânsă a mediului academic cu administrația publică vom reuși dezvoltarea comunității în care ne desfășurăm activitatea”, a precizat prof. univ. dr. habil. Mihaela Rus.


Acțiunea se desfăşoară în baza protocolului de parteneriat semnat între cele două instituții, elementul central al acestei colaborări fiind determinat de oportunitatea UOC de a participa la buna guvernare locală, prin expertiza corpului academic iar chestionarul online poate fi accesat la linkul: https://bit.ly/2QEcm59
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii