Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Factura pentru proiectul de Modernizare a drumurilor din comuna Cumpăna, județul Constanța decontată de Ministerul Dezvoltării (DOCUMENT)

ro

24 May, 2023 12:26 866 Marime text
Sursa foto: Facebook/Ministerul DezvoltăriiMinisterul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 70.267.081,64 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 49 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educației, facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru modernizarea drumurilor de interes local și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile și a sistemelor de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

„După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile“ - au mai precizat reprezentanții MDLPA.


În județul Constanța au fost decontate facturile pentru proiectul de Modernizare a drumurilor din comuna Cumpăna - 7,2 km. 

Valoarea totală a investiției din DG este de 21.809.741,40 de lei, Valoarea de la bugetul de stat din DG este de 15.000.000 lei, iar valoarea solicitată pentru decontare este 243.950 de lei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii