Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Steluța Popescu este noul comisar șef de la Garda de Mediu Constanța. Iată ce a declarat

ro

28 Jul, 2020 15:51 3351 Marime text
  • A fost numit comisar șef nou la Garda de Mediu Constanța
Comisariatul Județean Constanța la Gărzii Naționale de Mediu a anunțat oficial numirea Steluței Popescu la conducerea instituției, începând cu data de 27 iulie 2020. Numele ei a fost vehiculat încă de la înlocuirea lui Marian Rîșnoveanu din fruntea comisariatului, la final de iunie. Totodată, de la destituirea din funcție a fostului comisar șef până la numirea Steluței Popescu, interimatul a fost asigurat tot de către aceasta.

„Vă informam prin prezenta că începând cu data de 27.07.2020, conducerea COMISARIATULUI JUDETEAN CONSTANTA al GARZII NATIONALE DE MEDIU este asigurata de doamna Steluta POPESCU numita in functia publica de COMISAR SEF prin DECIZIA nr.1057/27.07.2020 a COMISARULUI GENERAL”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța.

Steluța Popescu a lucrat la Agenția pentru Protecția Mediului de la înființare, iar în anul 2003, când instituția s-a scindat, a mers pe linia inspecției alături de Garda de Mediu.

„Eu vreau să schimb puțin instituția. Sper să fie o colaborare bună de aici înainte. Știu că nu o să putem să schimbăm tot, dar o să facem ce știm mai bine. Pe linia deșeurilor dorim să ne implicăm mai mult, cât și pe colectarea selectivă. De asemenea, trebuie să ne ocupăm și de sesizările care vin în număr foarte mare. Chiar dacă nu sunt toate de competența noastră, sesizăm mai departe. Majoritatea colegilor mei au o vechime și experiență bună”, a spus Steluța Popescu pentru cotidianul ZIUA de Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii