Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Era un băiat bun” Bărbatul decedat în accidentul produs de fostul prefect Ioan Albu avea o afacere proprie în Adamclisi

ro

17 Feb, 2020 09:19 9466 Marime text
Tânărul decedat în accidentul grav de pe DN 3, între Ciocârlia și Ciocârlia de Sus, T.A., dezvoltase o afacere proprie în localitatea Adamclisi, după cum a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța primarul localității Adamclisi, Dorina Șerbănescu.

„Am rămas complet surprinși de vestea rea. Băiatul era bun și astfel de lucruri reprezintă o tragedie. Avea o afacere personală, se ocupa de lucrări cu termopane. Era căsătorit, însă nu avea copii”, a spus edilul din Adamclisi. Mai mult, în urmă cu 5-6 ani a revenit în localitate după ce o părăsise în adolescență. Revenirea a coincis cu moartea mamei sale.

Accidentul a avut loc aseara, moment în care fostul prefect al județului Constanța, Ioan Albu, a condus un autoturism în stare de ebrietate, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de către T.A., în vârstă de 44 ani, declarat decedat.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 19.15, un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin și, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus. 

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani.

Citește și
UPDATE 2. Județul Constanța Accidentul grav de pe DN3, produs de fostul prefect, Ioan Albu. O persoană a decedat (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii