Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea a admirat dansurile traditionale la seara indiana de la Rex (galerie foto)

ro

03 May, 2010 03:26 2069 Marime text
cap_2.jpgAbdur Rahim Khan: „Luna viitoare vom organiza o seară a mâncării greceşti, apoi una a celei indoneziene, elveţiene, italiene, iar totul va culmina cu o seară a mâncării chinezeşti"

Conducerea Hotelului Rex din Mamaia a organizat vineri seară, Indian Food Night, un eveniment dedicat deliciilor gastronomice indiene, dar şi tradiţiilor şi culturii exoticei ţări.

udrea_rex_2.jpgOaspete de onoare al serii mâncării indiene de la hotelul Rex a fost Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care a ajuns la petrecere în jurul orei 20.15. Membrul executivului a fost întâmpinat în stil tradiţional, cu lumânări, şi a fost invitat să se aşeze la masă, de unde a putut admira un dans indian, în interpretarea unei românce care a învăţat această artă în India. Apoi, un reprezentant al hotelului i-a prezentat ministrului preparatele culinare pe care cei care au ales să se înfrupte din bucătăria şi din cultura indiană urmau să le servească. Din păcate, programul nu i-a permis Elenei Udrea să zăbovească la petrecere. „Îmi pare rău că nu pot rămâne, însă programul nu îmi permite. A fost pentru prima dată când am văzut un dans indian şi îmi pare foarte rău că nu pot rămâne să gust şi din mâncare", a spus ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Pe de cealaltă parte, conducerea hotelului s-a arătat foarte bucuroasă că a putut organiza acest eveniment şi a promis ca de acum înainte Rex-ul va găzdui seri pentru cunoaşterea din punct de vedere artistic şi gastronomic a unor alte culturi. „Este o seară a mâncării indiene şi ne-am propus de mai multă vreme să aducem ceva nou pe piaţa constănţeană, pentru că în Bucureşti avem multă activitate, însă nu şi aici. Aşa că mi-am spus că de ce să nu prezentăm ceva nou şi, pentru că eu sunt originar de acolo, din India, am zis să începem cu seara mâncării indiene. De fapt, seara aceasta este începutul şi vom continua cu serile dedicate bunătăţilor gastronomice din alte ţări. Spre exemplu, luna viitoare vom organiza o seară a mâncării greceşti, apoi una a celei indoneziene, elveţiene, italiene, iar totul va culmina cu o seară a mâncării chinezeşti. Aşadar, este un lanţ, totul are legătură. Vreau ca acest hotel să fie viu toată vara, să ofere turiştilor experienţe interesante şi asta nu numai datorită vremii şi a mării, ci şi pentru activităţile din hotel, care aduc mâncare bună, dans, muzică şi noi culturi", a declarat noul manager al hotelului, Abdur Rahim Khan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii