Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:24 25 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E-Distribuție Dobrogea a afișat programul întreruperilor programate în judeţul Constanţa

ro

15 Apr, 2020 17:14 479 Marime text
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, a transmis E-Distribuţie Dobrogea.

                   Județul Constanța
Ziua / Data
 
Localitatea, strada afectată
 
Orar
 
Joi, 16 Aprilie 2020
 
Localitatea Ghindaresti, cu strazile: Dispensarului, Bisericii, aleea Cimitirului, Fantanii, Scolii, Trandafirilor, Zorilor, Pescarilor, Pacii, Stadionului si zona Fost CAP – întrerupere totală.
 
08:00 - 15:00
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii