Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E disponibil un buget de 1.000.000 de lei Selecţie de proiecte în domeniul sportiv, la Primăria Constanţa (document)

ro

03 Aug, 2016 00:00 1882 Marime text
 

Primăria municipiului Constanţa a anunţat organizarea unui proces de selecţie a proiectelor din domeniul sportiv, respectiv yachting/veliere. Pentru susţinerea acestor proiecte, Primăria Constanţa doreşte să acorde fonduri financiare nerambursabile din bugetul propriu al municipiului. Potrivit anunţului de participare, bugetul disponibil pentru domeniul sportiv - yachting/veliere este de 1.000.000 de lei, inclusiv TVA.
 
Contextul legal care reglementează regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice este reprezentat de Legea 350/2005. De asemenea, în domeniul sportiv, Ordinul Agenţiei Naţionale pentru Sport nr. 130/2006 legiferează finanţarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cluburilor sportive de drept privat şi pe cele ale asociaţiilor pe ramură de sport judeţene şi ale municipiului Bucureşti. Societăţile interesate pot depune proiectele în perioada 1 - 30 august, în intervalul orar 8.00 - 16.00, la sediul Primăriei municipiului Constanţa din Piaţa Ovidiu. Fiecare proiect va fi evaluat în funcţie de anumite criterii, ce vor constitui elemente de departajare.
 
Proiectele pentru fonduri financiare nerambursabile trebuie să fie clare şi originale. De asemenea, relevanţa proiectului, dar şi impactul acestuia constituie un criteriu în cadrul analizei. Contează şi cadrul de fezabilitate al proiectului propus. Relevanţa financiară şi bugetul împreună cu promovarea şi sustenabilitatea proiectului  constituie alte două criterii de departajare. În cazul în care două sau mai multe proiecte se situează la egalitate de puncte pe ultimul loc pentru care mai sunt disponibile fonduri în bugetul pentru domeniul respectiv, comisia va decide, motivat, care dintre acestea va primi finanţare nerambursabilă. Proiectele depuse se vor deschide în data de 31 august, la ora 10.00, în prezenţa membrilor comisiei de selecţie a proiectelor.
 
Anunţul de participare la procedura de selecţie de proiecte pentru domeniul sportiv - yachting/veliere poate fi consultat în secţiunea „Documente”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii