Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:37 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După retragerea Mihaelei Elvira Gherasim Tănase Strutinsky, reprezentant oficial al KLD Services în Icar Tours Constanţa

ro

18 Jan, 2016 00:00 1634 Marime text
 

În urmă cu un an, Societatea Icar Tours Constanţa SRL publica în Monitorul Oficial faptul că Mihaela Luminiţa Bărhălescu se retrage din societate şi cesionează la valoarea nominală cele 23.205 părţi sociale în valoare totală de 232.050 de lei către asociatul Coltrane Consulting SRL. Astfel, 85% dintre părţile sociale în firmă erau deţinute de Coltrane Consulting SRL, iar 15%, de SC KLD Service SRL.

Cristian Gheorghe Bărhălescu
La acea vreme, Coltrane Consulting SRL era reprezentat prin Cristian Gheorghe Bărhălescu, iar SC KLD Services SRL - de Mihaela Elvira Gherasim Tănase. La un an distanţă, în Icar Tours Constanţa au loc alte schimbări. KLD Services, firmă controlată de asociatul Sorin Strutinsky, este administrată de nepoata acestuia, Nicoleta Strutinsky. De aceea, Icar Tours ia act de aceste modificări şi decide retragerea din calitatea de reprezentant al SC KLD Services a Mihaelei Elvira Gherasim Tănase şi numirea în această poziţie a Nicoletei Strutinsky. Concomitent, asociaţii decid închiderea unor puncte de lucru din Tulcea, Mangalia şi Bucureşti.

Sorin Strutinsky
Nu mai puţin important, obiectul secundar de activitate devine „activităţi de închiriere şi leasing cu autoturisme şi autovehicule rutiere uşoare“.
 
Cristian Gheorghe Bărhălescu este fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Icar Tours Constanţa este cea care deţine domeniile icar.ro şi icartours.ro, dar şi marca „Icar Tours“, fiind una dintre cele mai cunoscute agenţii de turism (a fost înfiinţată în 1998).

Citeşte şi

Schimbări în componenţa firmei Icar Tours: Cristian Bărhălescu intră din nou în afaceri cu Sorin Strutinsky
 
„Afacerile regionalizării”: Cum ajunge Sorin Strutinsky să facă afaceri cu judeţele învecinate

Ti-a placut articolul?

Comentarii