Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Bărhălescu, oficial acționar al Icar Tours Constanța, Icar Trips și Direct Turism

ro

05 Oct, 2020 00:00 4974 Marime text
  • Fost secretar de stat în Ministerul Turismului, omul de afaceri constănțean Cristian Bărhălescu a fost cooptat în firmele Icar Tours, Icar Trips și Direct Turism.
  • Toate cele trei decizii de cooptare au fost adoptate în data de 11 august 2020, fiind recent publicate în Monitorul Oficial.
  • În toate cele trei firme, proaspătul asociat Bărhălescu deține câte 1%.
Schimbări pe piața de business din Constanța.
Fost secretar de stat în Ministerul Turismului, omul de afaceri constănțean Cristian Bărhălescu a fost cooptat în firmele Icar Tours, Icar Trips și Direct Turism.
De menționat că, înainte de a deveni asociat în cele trei societăți, Cristian Bărhălescu era reprezentant al persoanelor juridice care dețineau acțiuni în Icar Tours, Icar Trips și, respectiv, Direct Turism. acesta reprezenta și înainte societățile ce dețineau acțiuni în Icar Tours Constanța, Icar Trips și Direct Turism.
Deciziile privind cooptarea fostului secretar de stat în cele trei firme au fost luate toate în aceeași zi, respectiv pe 11 august 2020, fiind recent publicate în Monitorul Oficial al României.
 

Partener cu Nicoleta Strutinsky

În Hotărârea nr. 1/2020 a societății Icar Tours Constanța se arată că decizia cooptării a fost luată de cele două firme care dețineau acțiunile Icar Tours Constanța, respectiv Coltrane Consulting, reprezentată de Cristian Gheorghe Bărhălescu, și KLD Services SRL, reprezentată de Nicoleta Strutinsky.
În urma cooptării lui Cristian Bărhlăescu în Icar Tours Constanța, acesta deține 1% din capitalul social al firmei, Coltrane Consulting deține 84%, iar KLD Services deține 15%. Capitalul social subscris al Icar Tours Constanța este de 273.020 de lei, în urma aportului adus de Bărhălescu.
Așa cum am menționat, tot pe data de 11 august 2020, Cristian Bărhălescu a fost cooptat și în firma Icar Trips SRL.
Decizia a fost luată de cei doi asociați, Mihaela Luminița Bărhălescu și Coltrane Consulting SRL, ultima fiind reprezentată chiar de Cristian Bărhălescu.
 

Coltrane Consulting s-a retras

De asemenea, în cazul Icar Trips, societatea Coltrane Consulting s-a retras din acționariat, acțiunile sale fiind cesionate Mihaelei Luminița Bărhălescu.
În urma schimbărilor din firmă, Mihaela Luminița Bărhălescu deține 99% din Icar Trips, iar Cristian Bărhălescu, 1%. Capitalul social subscris este în sumă de 31.370 de lei.
Nu în ultimul rând, în societatea Direct Turism, Cristian Bărhălescu a devenit acționar, alături de firmele KLD Services, reprezentată de Nicoleta Strutinsky, și Coltrane Consulting, reprezentată de el însuși.

De asemenea, Cristian Bărhălescu deține și aici 1% din afacere, restul acțiunilor fiind împărțite între Coltrane Consulting, cu 89%, și KLD Services, cu 10%.
În ce îl privește pe Cristian Bărhălescu, menționăm că, alături de Coltrane Consulting, Direct Turism, Icar Tours Constanța și Icar Trips, numele său apare și în societatea Icar Evenimente SRL.
Amintim că, pe 27 iunie 2012, Cristian Gheorghe Bărhălescu a fost numit secretar de stat pentru turism în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Decizia a purtat numărul 391, fiind semnată de premierul de la acel moment, Victor Ponta.
Acesta a deținut funcția până la începutul anului 2013.


Citește și:

Partener de afaceri cu Sorin Strutinsky, revine în forţă:
Cristian Bărhălescu, unicul deţinător al SC Coltrane Consulting

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii