Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSVSA Constanța cesionează, pentru patru ani, serviciile veterinare din județ. Contract de peste 5 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

09 Feb, 2024 13:15 636 Marime text
Sursa poza - freepik.com
  • Serviciile veterinare din Circumscripţiile sanitar- veterinare de Asistență sunt concesionate de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
  • Mai exact este vorba despre următoarele circumscripţii sanitar-veterinare: Saraiu, Siliștea, Crucea,Chirnogeni, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu din județul Constanța.
 
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța anunță concesionarea serviciilor veterinare pentru o perioada de 4 ani pentru: C.S.V. Saraiu, C.S.V. Siliștea, C.S.V. Crucea, C.S.V. Chirnogeni, C.S.V. Fântânele, C.S.V. Hârșova și C.S.V. Mihai Viteazu din județul Constanța.
 
Ofertele vor fi deschise pe data de 20.02.2024, ora 10.00 la sediul DSVSA Constanța. Ofertele pot fi depuse până la ora 9.30 din data de 20.02.2024. Valoarea estimată a contractului este de 5.220.647,36 lei.
 
Concesionarea serviciilor veterinare prevăzute la art. 15 alin. (2) și (7) din Ordonanta Guvernului nr. 42/2004, cu modificările și completările ulterioare, pentru o perioada de 4 ani se va face pentru: C.S.V. Saraiu, C.S.V. Siliștea, C.S.V. Crucea, C.S.V. Chirnogeni, C.S.V. Fântânele, C.S.V. Hârșova și C.S.V. Mihai Viteazu din județul Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de achiziție directă publicat pe SEAP.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
DSVSA Constanţa recomandă populaţiei să achiziţioneze produsele alimentare numai din unităţi autorizate
 
DSVSA Constanța, certificat de urbanism pentru renovarea sediului din municipiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii