Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două zone din Constanța, fără apă caldă din cauza unor lucrări! Vezi dacă ești afectat

ro

25 Jun, 2024 20:10 1302 Marime text
Foto: PexelsAvând în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe racordul punctului termic PT 45 - Bld. Tomis bl TAV1 și, respectiv, pe racordul punctului termic PT 137 - Str. Corbului nr 5 .

„Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum  la următoarele puncte termice: PT 45 și PT 137 începând din dimineața zilei de 26.06.2024.
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 10 ore, așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța S.R.L.
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice“ - au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.
 
Vă mulțumim de înțelegere!
TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții“ - au precizat reprezentanții Termoficare Constanța.

Citește și: 

Anunț Termoficare ConstanțaSe reia furnizarea agentului termic pentru anumiți consumatori afectați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii