Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constănţeni, la preselecţiile concursului „Vocea României"

ro

04 Oct, 2012 01:00 4087 Marime text
vocea_romaniei_1.jpgA început cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vocea României". Printre participanţii la preselecţii s-au numărat şi doi constănţeni: Constantin Garbis şi Crina Bălan. Din păcate, niciunul dintre ei nu a fost ales de unul din cei patru juraţi: Marius Moga, Smiley, Loredana şi Horia Brenciu.

Constantin Garbis este din Medgidia şi este instructor de canto. Se consideră o persoană foarte veselă. Fiind fan al muzicii rock, se îmbracă în piele şi este pasionat de motociclete. Această pasiune l-a lăsat cu un handicap locomotor: în timp ce conducea noaptea, nu a reuşit să zărească la timp o pată de ulei şi a derapat. În urma accidentului Constantin are nevoie de un baston, pentru a se deplasa. La preselecţii a cântat „Ziua Vrăjitoarelor", piesa celor de la Cargo. Când a intrat în scenă, publicul a intrat în extaz, iar Smiley a presupus ca a intrat cu siguranţă un băiat tânăr şi super sexy. După ce a cântat, Loredana a ţinut să-l îmbrăţişeze şi să îl felicite.

vocea_romaniei.jpg

Crina Bălan este din Mangalia şi are 25 de ani. La preselecţii a declarat că vrea să-şi testeze limitele, vrea să fie din nou pe o scenă mare, pentru ca nu a călcat pe una de 11 ani. A interpretat melodia „Listen to your heart" într-un mod deosebit, iar publicul a bătut din palme pe ritm cu ea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii