Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJ Constanța a numit responsabilul pentru relația cu societatea civilă din cadrul instituției (DOCUMENTE)

ro

05 Sep, 2023 13:13 1035 Marime text
Prin dispoziția nr.344 emisă de președintele CJC, Mihai Lupu a a fost desemnat responsabilul pentru relația cu societatea civilă în persoana Anei Ionescu, inspector în cadrul Serviciului Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG– uri din cadrul Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică.

Persoana responsabilă pentru relația cu societatea civilă se desemnează în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică.

Atribuțiile persoanei nominalizate în calitate de responsabil pentru relația cu societatea civilă sunt cele stabilite prin Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică și completează în mod corespunzător fișa postului, vezi secțiunea „documente".

Averea și interesele responsabilului pentru relația cu societatea civilă din cadrul Consiliului Județean Constanța pot fi consultate în secțiunea „documente".


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii