Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia de Sănătate continuă controalele în şcoli (video)

ro

17 Sep, 2010 03:18 1823 Marime text

controaledsp3.jpgElevii din Ovidiu si Poiana sunt condamnaţi să înveţe în bănci mult prea vechi şi în săli de clasă mult prea mici. Inspectorii direcţiei de sănătate publică le-au sugerat directorilor unităţilor de invătământ să găseasecă cât mai repede soluţii pentru remedierea acestor probleme. Controalele inspectorilor DSP au continuat cu scolile si gradinitele din orasul Constanta, dar si din judet. Au existat şi lucruri care i-au surprins plăcut, dar au găsit si nereguli.

controaledsp2.jpgSpre exemplu, in localitatea Poiana, elevii sunt nevoiti sa invete in banci care abia stau să nu cadă. In concluzie, in termen de o luna conducerea scolii trebuie sa gaseasca un alt spatiu pe care sa il transforme in gradinita.

In orasul ovidiu insa, cele doua unitati de invatamant verificate i-au surprins plăcut pe inspectori. Problemele intalnite in alte scoli din oras, cum ar fi lipsa sapunului sau a surselor de apa din incaperile cu alimente au fost rezolvate, asa ca inspectorii DSP nu au putut decat sa dea niste sugestii. Directorii scolilor trebuie sa găsească cât mai repede soluţii la aceste probleme. Inspectorii DSP anunta ca acţiunile de control continuă alaturi de reprezentanti ai inspectoratului scolar, aşa că nicio unitate de invăţământ nu va scăpa de verificări.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii