Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:45 18 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Traficanți de droguri de risc și mare risc în vestul României

ro

25 Sep, 2019 16:12 895 Marime text
În data de 25.09.2019, procurorii DIICOT – B.T. ARAD împreună cu ofiţeri de poiţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, au desfăşurat o acţiune având ca obiect destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de risc şi mare risc pe zona de vest a României.

În cauză au fost efectuate un număr de 14 percheziţii domiciliare (șase pe raza judeţului Arad şi opt pe raza judeţului Bihor) fiind puse în aplicare un număr de cinci mandate de aducere faţă de membrii grupului infracţional organizat.

Până în prezent, în dosar a fost indisponibilizată cantitatea de 1,5 kilograme droguri de mare risc (MDMA) şi un kilogram droguri de risc (cannabis), iar un număr de trei inculpaţi au fost deja arestaţi preventiv de către Tribunalul Arad.

La operaţiune au participat structuri din cadrul B.C.C.O. TIMIŞOARA, B.C.C.O. ORADEA, S.A.S. ARAD, I.J.J. BIHOR, iar suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii