Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Bărbaţi, reţinuţi pentru trafic și consum ilicit de droguri

ro

19 Sep, 2019 12:45 1175 Marime text
Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea și Galați, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au desfășurat o acțiune pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Trei bărbați au fost reținuți.
 

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii specializați  în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea și Galați, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au prins în flagrant delict, în municipiul Focșani, un bărbat, de 31 de ani, care ar fi comercializat mai multor persoane substanțe etnobotanice.

 
De asemenea, au fost efectuate cinci percheziții la locuințele membrilor unei grupări infracționale.
 
Au fost ridicate pentru cercetări 172 de grame de canabis, 175 de grame de substanțe etnobotanice, 11,42 de grame substanță sub formă de pulbere, 7 telefoane mobile, două grindere, trei mini-cântare electronice, două laptopuri, 14.000 lei și 5.000 de euro.
 
Nouă persoane  au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, pentru audieri.
 
În urma probatoriului administrat, D.I.I.C.O.T.- B.T. Vrancea a emis ordonanțe de reținere pe numele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani. Aceștia vor fi prezentați, în cursul zilei de astăzi, Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic și consum ilicit de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.
 
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii