Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Digitalizarea turismului Coduri QR pe clădirile istorice importante din Constanța

ro

01 Sep, 2023 11:31 925 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Internetul este acum la îndemâna oricui și pentru a afla orice informație punem mâna rapid pe telefon și căutăm. De acum însă totul va fi chiar mai simplu de atât.

Pentru valorificarea patrimoniului cultural extraordinar al municipiului Constanța, Primăria și Asociația Călător prin România au încheiat un acord de parteneriat care are ca scop digitalizarea turismului.

„Internetul este acum la îndemâna oricui și pentru a afla orice informație punem mâna rapid pe telefon și căutăm. De acum însă totul va fi chiar mai simplu de atât.

Proiectul de digitalizare a turismului constă în realizarea și montarea de plăcuțe digitale care conțin un cod QR în proximitatea sau pe monumentele istorice și obiectivele turistice de pe raza municipiului Constanța“, spune Primăria Constanța. 


Folosind telefonul sau tableta, putem scana codul QR înscris pe plăcuța de informare și suntem transferați pe platforma www.travellerinromania.com, unde putem afla detalii despre obiectivul respectiv în limba română sau în alte 33 de limbi străine.

Textele informative privind obiectivele turistice și monumentele de patrimoniu postate pe platforma digitală www.travellinromania.com au fost stabilite de comun acord de reprezentanții Primăriei Constanța împreună cu Asociația „Călător prin România“ și supuse avizării Direcției Județene pentru Cultură.

Citește și:

Primăria Constanța: Încă vă mai puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani. Până când o mai puteți face
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii