Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezinfecții în mijloacele de transport în comun CT BUS, pentru prevenirea răspândirii virusului hepatic de tip A

ro

18 Nov, 2019 17:39 4630 Marime text
Primăria Constanța anunță că se vor lua măsuri de siguranță suplimentare în mijloacele de transport în comun CT BUS, pentru prevenirea răspândirii virusului hepatic de tip A.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța: "Toate autobuzele noastre sunt curățate astfel încât să nu devină un focar. Fac apel în primul rând la părinții și bunicii copiilor de școală pentru că acolo comunitatea fiind restrânsă, virusul se propagă mai repede, să crească igiena în perioada aceasta, în special cei care folosesc mijloacele de transport în comun. "

Autobuzele sunt dezinfectate periodic cu un concetrat de suprafață, pentru uz uman și veterinar, cu spectru larg de aplicare ce curăță și
dezinfectează într-o singură etapă.

Substanța se aplică prin pulverizare și are efect bactericid, fungicid și virucid. După ce dezinfectantul a fost aplicat, ușile mijlocului de
transport în comun se închid aproximativ jumătate de oră, timp în care substanța acționează asupra tuturor suprafețelor.

În ultimele luni, peste 200 de persoane din Tulcea și Constanța au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Boli Infecțioase cu diagnosticul de hepatita A.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii