Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezastru! Inundațiile au făcut prăpăd în zeci de gospodării. Opt localități, fără curent electric

ro

13 Jun, 2018 22:46 1618 Marime text
Aproximativ 40 de gospodării au fost inundate în localitatea Slatina Timiş, judeţul Caraş-Severin, iar trei persoane au fost evacuate după ce o viitură a ajuns într-o gospodărie din Borlova. Opt localităţi nu au energie electric. Două persoane au fost lovite de fulger, în Mehedinţi. Din păcate unul dintre ei a murit. Mai mulţi copaci au căzut pe stradă, în Craiova, judeţul Dolj, iar în unul dintre cartierele oraşului acoperişul unui bloc a căzut într-o parcare avariind mai multe autoturisme, din cauza furtunii de miercuri seara, scrie România TV.
 
În localitatea Slatina Timiş sunt afectate de inundaţii peste 40 de gospodării, în principal curţi.

"Intervin 20 de pompieri militari cu patru motopompe transportabile şi patru autospeciale. Pârâul Slatina a ieşit din albie. Sunt inundate şi străzile din localitate", transmite ISU Caraş-Severin.

De asemenea, potrivit sursei citate, o gospodărie a fost izolată de apă în localitatea Borlova. Reprezentanţii ISU spun că s-a impus evacuarea a trei persoane.

Din cauza condiţiilor meteo, localităţile Jupa, Zăgujeni, Zorlencior, Cornuţel, Maciova, Cavaran, Sacu, Domaşnea nu sunt alimentate cu energie electrică.

Un bărbat de 78 de ani din localitatea Obîrşia Cloşani, judeţul Mehedinţi, a murit, miercuri seară, iar o femeie este rănită, după ce au fost loviţi de fulger.

Pompierii intervin şi în Craiova, pentru a limita proporţiile vijeliei.

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, București a emis cod roşu, galben şi portocaliu de inundaţii în mai multe zone din ţară.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii