Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia fetiței moarte pe trecerea de pietoni cere despăgubiri de 6 milioane de euro politistului care a lovit-o

ro

19 Jan, 2022 17:11 1696 Marime text
  • Continuă ancheta în cazul tragediei din Capitală în urma căreia o fetiță a murit pe trecerea de pietoni, iar prietena ei a fost rănită grav.
 



Polițistul care se afla la volan urmează să fie audiat din nou peste două zile, potrivit unor surse.




Între timp, familiile celor două victime se pregătesc să ceară despăgubiri uriașe: 6 milioane de euro pentru moartea Raisei. 


 
Au trecut șase zile, cele mai cumplite din viața părinților Raisei. Moartea copilei lor e cel mai dezbătut subiect, întors pe toate fețele. Ei nu vor decât să se facă dreptate. Avocatul lor spune că vor cere și despăgubiri maxime.

 

Adrian Cuculis, avocatul familiei:



 

 Zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei. Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite și traumă.





Polițistul care a produs accidentul va fi audiat din nou peste două zile și se află acum sub control judiciar. Surse apropiate anchetei susțin că el s-ar fi uitat în telefon chiar înainte de a le lovi cu mașina pe cele două minore.


Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că regretă "enorm" tragedia produsă joi, când Raisa, o fată de 13 ani, a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni de către o maşină de poliţie.


 

"Regret enorm această tragedie care a şocat o ţară întreagă şi, dincolo de funcţia ministerială, sunt tatăl unei fetiţe de vârstă apropiată cu Raisa, iar sentimentul pe care îl simt este unul cutremurător", a spus Bode, într-o conferinţă de presă la sediul MAI,




SUrsa Știri TVR

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii