Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Bode, despre accidentul provocat de un polițist „Sunt tatăl unei fetiţe de vârstă apropiată cu Raisa, iar sentimentul pe care îl simt este unul cutremurător“

ro

17 Jan, 2022 11:18 1221 Marime text
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că regretă "enorm" tragedia produsă joi, când Raisa, o fată de 13 ani, a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni de către o maşină de poliţie.

"Regret enorm această tragedie care a şocat o ţară întreagă şi, dincolo de funcţia ministerială, sunt tatăl unei fetiţe de vârstă apropiată cu Raisa, iar sentimentul pe care îl simt este unul cutremurător", a spus Bode, într-o conferinţă de presă la sediul MAI, conform Agerpres.ro


El a arătat că, după producerea tragediei, a solicitat transparenţă şi celeritate în anchetarea acestui caz şi a alocat resurse pentru procurorii care instrumentează cazul.

"Ştim că orice am spune, orice am face, nu o putem aduce pe Raisa înapoi. Vorbim de o faptă ireparabilă, însă pentru familia îndoliată şi pentru opinia publică am obligaţia să dispun măsuri în limita competenţelor legale şi să prezint rezultatele acestor măsuri. Încă o dată transmit condoleanţe familiei Raisei şi însănătoşire grabnică Mariei", a spus Bode.


O autospecială de Poliţie a accidentat, joi, două minore care traversau strada în Sectorul 1 din Bucureşti. Una a decedat, cealaltă fiind transportată la spital, unde se află sub îngrijirea medicilor. Poliţistul aflat la volan nu consumase băuturi alcoolice. 

Sursa: Agerpres.ro
Sursa foto: Facebook/MAI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii