Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul USR, Stelian Ion „Constanța merită un teatru național”

ro

21 Feb, 2024 14:37 763 Marime text
Sursa foto: Captură Facebook
  • Deputatul USR, Stelian Ion, a abordat problema culturii în municipiul Constanța, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Deputatul a subliniat că „orașul are nevoie de evenimente culturale” și că unul dintre obiectivele sale este ca „la Constanța să existe primul teatru construit în România în ultimii 35 de ani”.
 
„Constanța merită un teatru național. Orașul are nevoie de evenimente culturale, iar unul dintre obiectivele mele este ca la Constanța să existe primul teatru construit în România în ultimii 35 de ani. Se poate, iar constănțenii merită mai mult decât haos urbanistic și risipa bugetului local”, spune acesta.
 
În opinia sa, construirea unui teatru se poate realiza pe unul din terenurile de la Palatul Copiilor.
 

„Construirea unui nou teatru poate fi făcută pe unul din terenurile, ce zac în paragină, de la Palatului Copiilor. Este un obiectiv menit să redea Constanței crâmpeiul de cultură de care are atâta nevoie.
Avem actori extraordinari, avem regizori și manageri de teatru cu rezultate deosebite la nivel național și internațional - oameni care reprezintă cu succes Constanța și pe care actuala și fostele administrații i-au ignorat.
 
Mă bucur și îi mulțumesc din suflet lui Marius Manole, pentru sprijinul acordat în răspândirea acestui mesaj! Marius este unul dintre actorii care a înțeles că implicarea și asumarea unor personalități din sfera culturii pentru a face ca lucrurile să se întâmple este extrem de importantă. Unul dintre oamenii care a înțeles că este nevoie de schimbare!

 
 
 Citește și
Alegeri comasate. Cum va aborda Alianța Dreapta Unită alegerile din 9 iunie?
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii