Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Stelian Ion îi cere ministrului Predoiu să prezinte de urgență concluziile controlului efectuat după accidentul de la 2 Mai

ro

28 Aug, 2023 16:08 812 Marime text
Deputatul USR Stelian Ion a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi cere ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să prezinte mai repede concluziile contraoelor efectuate la Constanța după tragicul accident rutier soldat cu doi morți de la 2 Mai. 
 

„A trecut o săptămână de când a anunțat control la Poliția din județul Constanța și ministrul Cătălin Predoiu încă tace.
Colegii lui din PNL promiteau că ministrul Predoiu va prezenta la sfârșitul săptămânii trecute rezultatele controalelor. Nici vorbă!
Nu doar că încă nu știm oficial de ce polițiștii din Vama Veche l-au lăsat să plece pe tânărul de 19 ani, pe care nu l-au testat pentru consum de droguri, dar nu a fost anunțată nicio sancțiune. Am aflat între timp că cei 4 şefi de poliţie de la Constanţa nu au fost demişi, ci au cerut să fie eliberaţi din funcţie.
Pentru a lua primele măsuri, Cătălin Predoiu nu avea nevoie de mai mult de 24 de ore.
Îi solicit ministrului Predoiu să prezinte de urgență concluziile controlului efectuat de Corpul de control în județul Constanța și măsurile decise“ - a precizat deputatul Stelian Ion.

Menționăm că după MAI a anunțat astăzi că Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, va susține astăzi, 28 august 2023, o declarație de presă în care va prezenta concluziile Corpului de Control al Ministrului referitoare la situația provocată de tragicul accident produs în data de 19 august în județul Constanța. 

Citește și: 

Ministrul Afacerilor Interne prezintă astăzi concluziile în cazul accidentului mortal de la 2 Mai, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii