Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Decrete semnate de președinte. Procuror de la Constanța, eliberat din funcție (document)

ro

31 Aug, 2021 13:56 1989 Marime text
  • Unul din decretele semnate de Klaus Iohannis se referă la  eliberarea din funcția de procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța a doamnei Codruţa-Diana Drăguşelea – pensionare, data de 1 septembrie 2021;
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 31 august 2021, următoarele decrete:
  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța a doamnei Codruţa-Diana Drăguşelea – pensionare, data de 1 septembrie 2021;
  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a domnului Adrian Mihai, delegat în funcția de prim-procuror adjunct la aceeași unitate de parchet – demisie, data de 1 septembrie 2021;
  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție a domnului colonel magistrat Radu-Gheorghe Ilina, delegat în funcția de procuror militar şef al Serviciului de cooperare judiciară şi criminalistică la Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – pensionare, la data de 3 septembrie 2021.
UPDATE

Potrivit ultimei declarații de avere publicate pe site-ul CSM, Codruța Diana Drăgușelea a menționat că deţine trei terenuri în satul Buda, comuna Berzunți, județul Bacău, dobândite în anul 2019 prin moștenire.

De asemenea, deține și patru apartamente, trei dintre ele în Constanța și unul în satul Buda, Comuna Berzunți, județul Bacău. Două dintre apartamentele din Constanța sunt obținute prin cumpărare, în anul 2000, respectiv 2013, iar un altul este dobândit prin moștenire în 2019. Cel din județul Bacău este obținut tot în anul 2019, prin moștenire. A menționat că deține și un autoturism marca Peugeot 206, anul de fabricație 2005, obținut prin cumpărare.

La categoria „conturi și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit”, Codruța Diana Drăgușelea a declarat că deține un depozit bancar în valoare de 9850 euro, deschis în anul 2019, la banca TBI Bank Sofia și un cont curent în valoare de 86.077,89 lei deschis în anul 2010 la Banca Transilvania S.A.

La categoria „plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate”, Codruța Diana Drăgușelea a menționat că deține hârtii de valoare, cu valoarea totală la zi 58.000 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Codruța Diana Drăgușelea a declarat venituri din salarii astfel: 218.883 lei – drepturile sale salariale dobândite prin hotărâri judecătorești și 1.450 – tichete de vacanță, de la D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Constanța și 1.443 lei drepturile sale salariale dobânite prin hotărâri judecătorești, provenind de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

În ultima declarație de interese depusă, Codruța Diana Drăgușelea a specificat calitatea de acționar în cadrul societăților comerciale SIF Banat – Crișana S.A., SIF Moldova – Bacău S.A., SIF Transilvania Brașov S.A., SIF Muntenia București S.A. și SIF Oltenia Craiova S.A.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Codruței Diana Drăgușelea.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii