Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:37 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante ale turcilor de la Euromarina, cei care dețin 50% din afacerea Portul Turistic Tomis

ro

30 Jun, 2021 00:00 7853 Marime text
  • ⦁    Acţionarii societăţii Euromarina, au decis prelungirea mandatelor administratorilor pe o perioadă de patru ani
  • ⦁    Asociații au actualizat și actul constitutiv al societății
  • ⦁    Euromarina SRL a fost înființată pe 20 iunie 2007 și are ca obiect principal de activitate - construcția de ambarcațiuni sportive și de agrement
  • ⦁    Euromarina deţine acţiuni în Tomis Marina Management SRL, care a fost antreprenorul general al proiectului Marina Tomis, de fapt, Portul Turistic Tomis

Mehmet Fuat Kalgay, Suat Surmen, Hasan Malik Kececioglu, Mustafa Nihat Demirel, Mehmet Kerim Kalgay şi Seref Surmen, acţionarii societăţii Euromarina SA, întruniţi în şedinţa Adunării Generale Extraordinare din data de 16.04.2021, au adoptat mai multe hotărâri.

Astfel, începând cu data 04.05.2021, se prelungește mandatul de administrator pe o perioadă de patru ani pentru următoarele persoane: Hasan Malik Kececioglu, Mustafa Nihat Demirel, Suat Surmen și Seref Surmen.

În altă ordine de idei, asociații au decis actualizarea actului constitutiv al societății.

Euromarina SRL a fost înființată pe 20 iunie 2007 și are ca obiect principal de activitate - construcția de ambarcațiuni sportive și de agrement.
Precizăm că Euromarina deţine acţiuni în Tomis Marina Management SRL, care a fost antreprenorul general al proiectului Marina Tomis, de fapt, Portul Turistic Tomis.

 Afacerea îşi are începutul în 2005.
La acel moment, sub conducerea lui Gheorghe Moldoveanu, Administraţia Porturilor Maritime a concesionat Portul Turistic Tomis, pentru 25 de ani, firmei Sisteme Internaţionale de Afaceri SA.
În afacerea „Marina Tomis“ a intrat, în 2007, SC Sisteme Integrate de Afaceri, transformată, pe 8 octombrie 2007, la numai trei luni de la înfiinţare, în SC Tomis Marina Management. Rolul primit: antreprenor general al lucrărilor. Evident, acţionar în noua societate era şi este în continuare SIA, firma deţinută de Valentin Gheorghe Ionescu, alături de Euromarina, care a intrat puţin mai târziu în business.
Euromarina a ajuns să deţină 50% din afacerea „Marina Tomis".
 

Tomis Marina Management SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2010, societatea are sediul social în Constanţa. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Tomis Marina Management SRL este deţinută de Euromarina SRL şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, fiecare cu 50% din capitalul social. Surmen Seref este administratorul firmei, care se ocupă de activităţi de servicii anexe transportului pe apă.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Un asociat important s-a retras din Tomis Marina Management SRL. Despre cine este vorba

Asociat nou în societatea Tomis Marina Management, antreprenorul general al Portului Turistic Tomis

Administrator nou la societatea Tomis Marina Management

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii