Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un asociat important s-a retras din Tomis Marina Management SRL. Despre cine este vorba

ro

09 Nov, 2019 00:00 4870 Marime text
Asociaţii din cadrul societăţii Tomis Marina Management SRL s-au întrunit în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor, unde au luat hotărârea cu numărul 50 din data de 16 septembrie 2019, publicată recent în Monitorul Oficial al României.
 
Astfel, asociaţii societăţii menţionate - Euromarina SRL, reprezentată legal de Nihat Demirel Mustafa, Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, reprezentată de către Ionel Viorel Toma, Aterina Global SRL, reprezentată de către Nicoleta Dogaru, s-au întrunit în formulă completă în şedinţă, unde au luat mai multe hotărâri. 
 
Astfel, în urma întâlnirii din septembrie, asociatul Sisteme Internaţionale de Afaceri SA s-a retras din firmă. În conformitate cu legea, au fost cesionate părţile sociale astfel: Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, în calitate de asociat al firmei Tomis Marina Management SA, deţinător a 20 de părţi sociale, în valoare de 2.000 de lei, având cota de participare la beneficiile şi pierderile societăţii de 49,997% din capitalul social al societăţii, cesionează 20 de părţi sociale către Aterina Global SRL. 
Urmare a acestor modificări, Euromarina şi Aterina Global deţin câte 50% din numărul de părţi sociale la societatea Tomis Marina Management. 
 
Citeşte şi:
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii