Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii ale primului ministru. Pe cine a eliberat din funcție, pe cine a numit. Este vorba de funcții înalte

ro

22 Apr, 2021 03:55 2919 Marime text
  • Aseară, în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 423, au fost publicate mai multe decizii ale primului ministru Florin-Vasile Cîțu de revocări, și numiri din funcții.
 
Astfel, prin Decizia numărul 283 a fost revocat Paul Racoviță din funcția de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului de Stat în Construcții (I.S.C.), în locul său, prin decizia numărul 284 fiind nunmit Romulus Bulacu.
 
Totodată, prin Decizia numărul 285 a fost elibet Ioan Alexandru Zarug din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, în locul său venind, pe același post, Claudiu-Mădălin Giurcău.
 
Primul ministru Vasile Cîțu a mai semnat următoarele decizii:


287- pentru eliberarea Ioanei Mihăilă din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății;

288-prin care Vali Pena a fost eliberată din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții;

289-prin care Adela Crăciun a fost numită vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții;

290-prin care Cristian-Marius Litan a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.
 
Toate deciziile premierului au fost contrasemnate de Tiberiu Horațiu Gorun-secretarul general al Guvernului.

Sursa foto: Monitorul Oficial al României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii