Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii de numiri și eliberări din funcții semnate de primul ministru Cîțu. O decizie este pentru un constănțean

ro

09 Jan, 2021 03:37 3829 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 22, din data de 8 ianuarie, au fost publicate o serie de decizii ale primului ministru al României Florin-Vasile Cîțu.
 
Prima dintre ele, cu numărul 30, se referă la exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, de către Tiberiu Horațiu Gorun a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Finanțelor.
 
O alta, cu numărul 31 , privește eliberarea lui Viorel Grigoraș din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, iar cea cu numărul 32, se referă la numirea lui Adrian Covăsnianu în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Ultima decizie publicată în același monitor are numărul 33  și se referă la eliberarea, la cerere, a Amet Varol din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale pentru Cetățenie.

Toate deciziile primului ministru sunt contrasemnate de secretarul general al Guvernului Dragoș Cornea.

Facem precizarea că Amet Varol este constănțean și a fost ales în decembrie 2020 deputat pe listele Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România.
 
Sursa foto: Monitorul Oficial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Polisciuc Danut 09 Jan, 2021 15:58 In data de 21.12.2020 la DRDP Constanta a fost numit director, ec. Ichim Marian, mare specialist in drumuri, fost vicepresedinte judetean PSD Calarasi, fost consilier judetean PSD Calarasi, din data de 18.11.2020 membru marcant PNL, de bucurie ca au pierdut alegerile in Calarasi, si datorita acestui individ. Oare, dl Ludovic Orban stie ceva de aceasta numire? Oare, dl Ludovic Orban stie de Nelu Iordache? RUSINE.