Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:16 12 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare la vârful Ministerului Apărării Naţionale. De fapt s-a făcut rocada. Cine, şi cui, i-a luat locul

ro

14 Aug, 2019 01:34 2126 Marime text
În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 675 din 13 august 2019 au fost publicate mai multe decizii ale primului ministru Vasilica-Viorica Dăncilă.

În prima dintre ele, cu numărul 196, se arată cu Nicolae Nasta (foto dreapta) a fost eliberat din funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politică de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Totdată, prin decizia cu numărul 197, Doru-Claudiu Frunzulică (foto stânga) a fost eliberat din funcţia de secretar de stat şef al Departamentului pentru armamente din cadrul aceluiaşi minister.  

Partea frumoasă a lucrurilor de aici pare să înceapă.

Astfel, prin decizia numărul 198 a primului ministru Dăncilă, Nicolae Nasta este numit secretar de stat şi şef al Departamentului pentru armamente din cadrul MApN, iar prin decizia numărul 199, Doru-Claudiu Frunzulică, trece unde era Nasta.

Adică secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din ministerul condus de Gabriel Leş.

Şi mai pe înţelesul tuturor: unul urcă şi celălalt coboară o treaptă în ierarhia MApN.

Toate deciziile premierului sunt contrasemnate de secretarul general al Guvernului Toni Greblă.  

Sursa foto: Ministerul Apararii Nationale
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii