Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce nu mai sunt scoase la licitație două săli de clasă din Lumina? Ce spune primarul

ro

05 Sep, 2022 16:04 1266 Marime text
foto: Pexels
  • Contactat telefonic, primarul Dumitru Chiru, edilul localității Lumina ne-a explicat că, de fapt, licitația nu se va mai ține
 
La data de 1 septembrie a fost publicat anunțul de participare al Primăriei Lumina, cu privire la închirierea unor spații. Anunțul a fost afișat în Monitorul Oficial al României.
 
Conform acestuia, este vorba de o procedură coordonată de Școala Gimnazială nr. 1 Lumina, privind bunului închiriat „spațiu în suprafață de 154,27 mp, compus din două clase și un birou”, situat în clădirea Școlii Vechi din comuna Lumina, strada Mare nr. 158, ce aparține domeniului public al Comunei Lumina și este în administrarea Școlii nr. 1.
 
De altfel, data limită pentru depunerea ofertelor era 22 septembrie. Contactat telefonic, primarul Dumitru Chiru, edilul localității Lumina ne-a explicat că, de fapt, licitația nu se va mai ține, deoarece „în acele clase au intrat deja cei din clasa a IV-a”. Edilul a explicat că acele clase erau utilizate anterior de liceul privat care avea ore în localitate. „A venit Curtea de Conturi și ne-a spus să închiriem pe bază de licitație și ne-am conformat. Am întocmit procedura și am publicat-o în Monitorul Oficial. În urmă cu patru zile, ne-au contactat cei de la liceul privat, care ne-au spus că nu mai au nevoie de cele două săli de curs pentru că își mută orele în clădire proprie”, a spus primarul din Lumina. Astfel, conform lui Dumitru Chiru, cele două săli de clase au fost repartizate școlii gimnaziale, pentru elevii din clasa a IV-a care aveau nevoie de spațiu. „Licitația va fi anulată, vă dați seama”, a mai spus primarul din Lumina.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și


Primăria comunei Lumina concesionează mai multe terenuri intravilane

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii