Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Barna propune Împreuna cu Orban și Kelemen să fim vicepremieri în Guvern

ro

15 Dec, 2020 11:49 1503 Marime text
  • Dan Barna a anunțat astăzi, o propunere pentru președintele PNL, Luodvic Orban, și pentru președintele UDMR, Kelemen Hunor.
Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, a anunțat marți o propunere pentru președintele PNL, Ludovic Orban și pentru președintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a debloca negocierile. Barna le cere să facă parte toți trei din Guvern, în calitate de vicepremieri, iar pentru șefia Camerei Deputaților, USR PLUS îl propune pe Cătălin Drulă.

„Un Guvern în care premierul va avea ca vicepremieri cei trei lideri ai partidelor din Coaliție, va fi credibil și nu va mai avea nevoie de alte comitete și putem face astfel o coaliție solidă și stabilă”, a declarat Dan Barna.

Potrivit Digi24, Barna a făcut și o altă propunere pentru șefia Camerei Deputaților.

„Încercăm o nouă soluție și propunem o altă candidatură la șefia Camerei Depuaților. Considerăm că echilibru trebuie să existe. O să îl propun pe Cătălin Drulă, un coleg cu o experiență semnificativă”, a declarat acesta.

Copreședintele USR PLUS susține că astfel vor fi deblocate negocierile, iar cele trei partide vor putea discuta despre programele de guvernare.

Marți, Dan Barna și Ludovic Orban ar urma să aibă o nouă discuție, după ce dimineață președintele PNL ar fi discutat cu Klaus Iohannis.

Anterior, negocierile de la sfârșitul săptămânii s-au blocat după ce atât Dan Barna cât și Ludovic Orban au revendicat șefia Camerei Deputaților.

Sursă foto: ZIUA de Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii