Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce garantează acţionarii SC Romtextil SA pentru liniile de credit deschise

ro

18 May, 2019 00:00 2252 Marime text
Acţionarii societăţii Romtextil SA s-au întrunit în data de 25 martie 2019 în Adunare Generală Extraordinară. Asociaţii Omer Susli, cu o cotă de participare de 4,76%, Yasin Susli, cu o cotă de participare de4,68%, Suzgu Mehmet, cu o cotă de 5%, şi Isa Susli, cu o cotă de participare de 85,56%, s-au întrunit în şedinţă.
 
Aceştia au hotărât prelungirea liniei de credit contractat de la Banca Transilvania, în valoare de 2 milioane de euro, pe o perioadă de 12 luni, şi prelungirea liniei de credit în valoare de 1 milion de euro, la aceeaşi bancă, pe o perioadă de 24 de luni.
 
S-a mai hotărât prelungirea SGB pe o perioadă de 12 luni. Creditele menţionate sunt garantate astfel: pentru linia de credit de 2 milioane de euro - garanţie reală mobiliară asupra terenului de 11.918,78 mp, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, ipotecă mobiliară asupra încasărilor şi soldului contului curent deschis de societate, la bancă, ipotecă mobiliară asupra creanţelor rezultate de contractele de închiriere, ipotecă mobiliară asupra tuturor creanţelor rezultate din relaţiile comerciale prezente şi viitoare cu clienţii companiei, ipotecă mobiliară asupra stocului de materii prime, ipotecă mobiliară asupra unei linii de producţie saci.
 
În eventualitatea în care, în urma negocierilor purtate în vederea semnării actelor adiţionale la contractele de credit, rezultă că societatea trebuie să aducă în garanţie şi alte bunuri în afara celor menţionate, se mai adaugă 3 garanţii personale.
 
Pentru linia de credit de 1 milion de euro sunt 2 garanţii personale, o fideiusiune acordată lui Mehmet Suzgu, o fideiusiune acordată Isei Susli şi încă o garanţie personală. Omer Susli a fost împuternicit pentru a înregistra hotărârile conform legislaţiei în vigoare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii