Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristy Baisan candidează pentru șefia filialei județene a PNL Constanța

ro

12 Mar, 2017 12:33 3253 Marime text

La conferința de presă organizată astăzi la sediul filialei județene a Partidului Național Liberal, de pe strada Traian, Cristy Baisan, consilier județean, și-a anunțat candidatura pentru șefia organizației. 

Încurajez înscrierea și a altor candidați pentru conducerea partidului cât mai timpurie, pentru a putea crea posibilitatea existenței dezbaterilor de idei”, a declarat Cristy Baisan. 

Crisy Baisan a mai precizat că își doreste ca PNL să schimbe paradigma de la un prtid status quo la un partid proactiv și spune că partidul trebuie să aibă la conducere un lider, și nu un șef.      
De asemenea, a declarat că PNL, partid de opoziție, nu a reușit să empatizeze cu miile de constănțeni care au ieșit la proteste în urmă cu o lună.                        

Doresc să construiesc o organizație unită, curată”, a mai precizat Cristy Baisan. 


Referitor la relația cu actuala conducere a PNL Constanța, Cristy Baisan a precizat că, atunci când rezultatele partidului sunt cele obținute la alegerile parlamentare, există o nemulțumire.

Mi-am manifestat nemulțumirea în câteva rânduri și am spus ce am avut de spus la momentul respectiv. Suntem constienți că trebuie să reconstruim. Doar reconstruind și creând unitate în partid putem avea un viitor ca partid”, a mai adăugat Cristy Baisan. 



Totodată, Cristy Baisan i-a urat, cu acest prilej,  „La mulți ani!” lui Mircea Ionescu Quintus, președintele de onoare al liberalilor, care va împlini, pe 18 martie, 100 de ani.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii