Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Boboruţă de la Proprietăţi Perfecte SRL şi-a mai făcut o firmă

ro

07 Nov, 2014 00:00 7889 Marime text
În baza cererii nr. 64848 din data de 4.09.2014 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii comerciale GPP Consultanţă şi Proiectare Business SRL.
 

Sediul social al noii firme a fost stabilit pe strada Alexandru Puşkin nr. 15, iar obiectul de activitate se referă la „închirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“. Capitalul social subscris al noii societăţi este de 2.000 de lei, fiind compus din 200 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Cristian Boboruţă şi Iulian Gabriel Răileanu. Ambii deţin câte 100 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%.
Potrivit Registrului Comerţului, Cristian Boboruţă, născut în anul 1974, în localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov, mai este asociat şi în societăţile Proprietăţi Perfecte SRL şi Proprietăţi Perfecte Media SRL. La rândul său, Iulian-Gabriel Răileanu, născut în 1976, în Constanţa, este asociat în societăţile Blue Steffy SRL, Imob Grand Construct SRL, Natureza Viva SRL. Reamintim că, în luna noiembrie 2013, experţii în imobiliare de la Grup Proprietăţi Perfecte (GPP) au inaugurat în municipiul Constanţa, pe strada Alexandru Puşkin nr. 15, primul sediu de consultanţă imobiliară din Dobrogea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii