Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul de partaj voluntar a fost de partea lui Un fost consilier judeţean PNL a preluat o firmă de la fosta soţie

ro

28 Jun, 2019 00:00 2471 Marime text

Membrii Adunării Generale a societăţii Finn Land Concept SRL au adoptat recent hotărârea nr. 1/07.07.2016, publicată în Monitorul Oficial din 26 iunie a.c.

Astfel, asociatul firmei, Mihaela Băisan, reprezentată legal prin Ileana Corina Neaşcu, în calitate de administrator, având în vedere contractul de partaj voluntar cu sultă autentificat de un notar public, în temeiul art. 202 alin. 2 din Legea nr. 31/1990, a decis cooptarea în calitate de asociat a lui Remus Cristy Băisan. Fosta soţie i-a cesionat omului de afaceri 20 de părţi sociale, reprezentând 95,2% din firmă, aceasta retrăgându-se din societate. Ca urmare a cesiunii, structura capitalului social al societăţii Finn Land Concept SRL este următoarea: Remus Cristy Băisan, cu un aport de 200 lei, reprezentând 95,2% din capitalul social al societăţii; Finn Land Business  SRL, cu un aport de 10 lei, reprezentând 4,8% din capitalul social al societăţii.

Remus Cristy Băisan este un fost consilier judeţean liberal, fost preşedinte al organizaţiei PNL Limanu şi membru în Biroul Permanent Judeţean. Acesta a fost exclus din PNL pentru prejudicii de imagine aduse formaţiunii, a lansat o platformă de recrutare în vederea înfiinţării unui nou partid politic. Platforma „România Modernă şi Demnă“ a fost lansată în 2017.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii