Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Două puncte de lucru cu destinaţia showroom, deschise de Pontoane.Ro SRL în localitatea Neptun

ro

03 Apr, 2024 16:00 496 Marime text
  • Asociaţii  firmei Pontoane.Ro SRLau apropat mai multe decizii.
  • Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1585 din data de 01 aprilie 2024.
  • Pontoane.Ro SRL este controlată de Mihaela Baisan şi Ioana-Alina Costea.
 
Mihaela Baisan şi Ioana-Alina Costea, în calitate de asociaţi deţinând împreună 100% capitalul social al firmei Pontoane.Ro  SRL, cu unanimitate de voturi, au apropat mai multe decizii.
 
Asociați au decis schimbarea sediului social (ca urmare a atribuirii de nomenclator stradal şi efectuării cadastrului general) în localitatea 23 August, strada Dan Deşliu nr. 41, județul Constanţa.
 
De asemenea, a fost deschis un punct de lucru cu destinaţia atelier producţie în localitatea 23 August, strada Dan Deşliu nr. 4H, județul Constanţa.
 
Asociații au mai dechis două puncte de lucru: unul cu destinaţia showroom materiale şi birou proiectare în municipiul Mangalia, Staţiunea Neptun, Strada Plopilor nr. 1A, cam. 1, parter și unul cu destinaţia showroom construcţie sustenabilă în municipiul  Mangalia, Staţiunea Neptun, Strada Plopilor nr. 1B, cam. 1, parter, județul Constanţa.
 
Actul constitutiv al societăţii a fost actualizat conform prezentei Hotărâri. Deciza a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1585 din data de 01 aprilie 2024.
 
 

Despre Pontoane.Ro SRL

 
 
Cu sediul social pe strada Dan Desliu, nr. 4I, 23 August, Județul Constanța, firma a fost înfiinâată în anul 2019 și se ocupă de construcții hidrotehnice.
 
Asociați sunt Băisan Mihaela, cu 70% din capitalul social, și Costea Ioana-Alina, cu 30% din capitalul social. Administaratorul societății este Dachin Mihaela-Alexandra.
 
Potrivit termene.ro, Băisan Mihaela mai este asociat și administrator în: Magic Point Marina Limanu SRL ș FINN Land Concept SRL.
 
Firma a câștigat prin negociere directă 6 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Unitatea Militară, Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina, Comuna Ciugud, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină Grigore Antipa și altele.
 
În anul 2022, firma cu 9 salariați a raportat o cifră de afaceri de 3.043.068 lei și un profit de 605.619 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Modificări în Ianimi Grup SRL. Firma va avea un nou punct de lucru în municipiul Constanța și un alt obiect de activitate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii