Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract valabil un an Află cât cheltuiește RA-APPS Sucursala Neptun pentru combustibil

ro

03 Jul, 2014 18:00 2151 Marime text
Sucursala pentru Reprezentare și Protocol Neptun din cadrul Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București a inițiat licitație publică pentru achiziția de carburanți auto pe bază de bonuri valorice.

Agenții economici interesați de licitație pot transmite ofertele sau solicitările de participare la următoarea adresă: strada Trandafirilor numărul 20, stațiunea Neptun, municipiul Mangalia, județul Constanța. Pentru detalii suplimentare poate fi apelat numărul de telefon 0241.731.564. Persoană de contact a fost desemnată Constanța Capbun.

Prin această licitație se urmărește încheierea unu acord-cadru cu un singur agent economic pe o perioadă de 12 luni. Valoarea estimată a contractului este de 329.350 de lei.
Reprezentanții Sucursalei pentru Reprezentare și Protocol Neptun susțin că doresc să achiziționeze bonuri valorice pentru combustibil auto – motorină și benzină – necesar parcului auto. SRP Neptun dispune de mijloace de transport auto și agricole care deservesc unitățile de protocol și cele turistice, compuse din: autoturisme, autoutilitare, autobuz și microbuz transport persoane, tractoare, buldoescavator, utilaje spații verzi.


Directorul Sucursalei Neptun, printre răspunzători


Persoane care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante sunt: Popescu Mitică - Director, Elena Fotu - Director Economic, Florin Ivanescu – Inginer Șef, Gabriel Guran - Avocat Avizare Legislație, Constanța Capbun - Responsabil Atribuire Contracte Achiziții.

Licitație electronică


Licitație se va desfășura electronic, astfel că au dreptul să participe doar ofertanții înregistrați în Sistemul Electronic de Achiziții Publice – SEAP.
Ofetele pot fi depuse până la data de 13 august, ora 12.00. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi la ora 12.00 la sediul SRP Neptun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii