Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE „Bebe Trusou”, un pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța

ro

28 Sep, 2021 14:39 2157 Marime text
  • Invitatul de astăzi de la emisiunea ZIUA LIVE este consilierul local municipal PSD, Costin Răsăuțeanu.
Costin Răsăuțeanu oferă informații suplimentare despre proiectul de hotărâre depus de social - democrații constănțeni privind acordarea unui pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța, denumit „Bebe Trusou”.

Lăsând la o parte contextul cu scumpirea energiei, gaze și așa mai departe (...) ne așteaptă vremuri grele. Foarte multe mame mi-au scris „felicitări pentru proiect! (...) Am rămas fără loc de muncă. Este un proiect care ne va ajuta!

Sunt peste 37 de produse (...) cu un caracter inovator. Am stat de vorbă cu femei, mame tinere. Bebe trusou – produsele pentru nou născuți, faci o cere, este un produs care se adresează tuturor părinților (...).

Eu cred că toți copiii trebuie să aibă șanse egale. Nu luăm pachetele să le dăm automat familiilor, ci pe baza de cerere (...) Aceasta cutie vine acasă. 


Acesta a mai precizat că ambalajul în care vin produsele este dintr-un carton special și poate fi folosit ca pătuț până la vârsta de 6 luni. Fiecare copil nou-născut poate primi un astfel de trusou.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii