Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:11 10 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeni, stați acasă! Unde întâlnim filtre de poliție. Organele de ordine, la datorie de 1 mai (galerie foto+video)

ro

01 May, 2020 11:03 4448 Marime text

Polițiștii, jandarmii și militarii constănțeni și nu numai, se află la datorie de 1 mai.

Își vor petrece ziua muncii  în misiune, ca să-i oprească pe cei care nu vor să respecte ordonanțele militare și au de gând să încingă un grătar, ori să dea o fugă până la mare.

Se vor suplimenta efectivele, anunță Ministerul de Interne, iar elicopterele, vor supraveghea drumurile.

“Trebuie să înțelegem că aceste zile pot fi un moment cheie în lupta cu epidemia de coronavirus”, spune ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Zeci de mii de poliţişti, militari, poliţişti locali şi jandarmi vor fi organizaţi în filtre speciale în țară pentru a se asigura că restricţiile în vigoare sunt respectate.

Peste 1.200 de forțe de ordine sunt astăzi la datorie în tot județul, în punctele de interes. S-au organizat filtre la intrarea pe Autostrada Soarelui, pe DN39 și în stațiuni. De asemenea, traficul este monitorizat aerian, cu sprijinul Inspectoratului General de Aviație.

În drumul de la Constanța la Vama Veche întâlnim cinci filtre: primul se află în zona gării, cel de-al doilea la ieșire din Constanța spre Lazu, al treilea în zona podului de la Agigea, al patrulea filtru se află la ieșire din Mangalia spre 2 Mai, iar al cincilea la intrare în localitatea 2 Mai.

Ti-a placut articolul?

Comentarii