Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Erol Mîrzali reales cenzor al Companiei Naționale de Investiții CNI SA

ro

23 Jan, 2021 00:00 1159 Marime text
  • La finele lui noiembrie 2020, asociații Companiei Naționale de Investiții s-au întrunit în ședință
  • Au fost aprobate realegerea cenzorilor
  • Printre ei, constănțeanul Erol Mîrzali



Compania Națională de Investiții CNI SA s-a întrunit în noiembrie anul trecut în ședință ordinară a acționarilor, hotărârea luată fiind publicată recent în Monitorul Oficial al României.



Astfel, conform Hotărârii nr. 17/10.11.2020, asociații Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” SA, reprezentată de Traian Preoteasa, cu aport la capital de 25%, Compania Națională „Aeroporturi București” SA, reprezentată de Florin Dimitrescu, cu aport de 31,25%, Compania Națională „Administrația Canalelor Navigabile” SA, reprezentată de Daniel Georgescu, cu un aport de 12,5%, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” Constanța, reprezentată de Costel Stanca, cu un capital de 25%, Compania Națională „Administrația Porturilor Dunării Maritime” SA Galați, reprezentată de Gabriel Șerban Alexandru, cu un aport de 6,25% la capitalul social.



Pe 10 noiembrie 2020, de la ora 12.00, a avuit loc Adunarea generală a Acționarilor societății CNI. A fost aprobată realegerea în funcția de cenzor al Companiei Naționale de Investiții CNI SA a lui Erol Mîrzali, pe o parioadă de 3 ani, fiind domiciliat în județul Constanța. De asemenea, tot cenzor a fosr realieasă și Daniela Silvia Mustea, tot pentru 3 ani, având domiciliul în București.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii