Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un tânăr a vrut să se arunce de pe bloc. Care a fost motivul (video)

ro

01 Dec, 2020 07:30 3176 Marime text
  • Un tânăr din Constanța a vrut să se arunce, de pe un bloc, situat pe strada Dunării, noaptea trecută, imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video.
Un tânăr din Constanța a vrut să se arunce, de pe un bloc, situat pe strada Dunării, noaptea trecută. 

Din primele informații, bărbatul se afla  sub influența băuturilor alcoolice și era supărat ca ar fi fost sancționat pentru nerespectarea măsurilor privind carantinarea municipiului Constanța.

Polițiștii constănțeni au fost solicitați pentru a interveni în acest caz.

Oficial de la IPJ Constanța

Azi-noapte, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că o persoană ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, în timp ce se afla pe terasa unui bloc din municipiul Constanța, și ar fi amenințat că se va arunca în gol.

La fața locului au ajuns negociatori din cadrul IPJ Constanța, care l-au convins pe bărbatul de 28 de ani să renunțe la gestul său.

Bărbatul în cauză a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale de specialitate.


Amintim că, la data de 30 noiembrie, 91 de sancţiuni aplicate de forțele de ordine pentru nerespectarea măsurilor dispuse în actualul context epidemiologic, în ultimele 24 de ore.

Având în vedere instituirea măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. 

În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 1.645 de persoane și 1.291 de autovehicule, aplicând 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.400 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin reorientarea dispozitivelor fixe în dispozitive mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii