Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Tineri, prinși la volan fără permis sau băuți

ro

04 Nov, 2020 14:31 1482 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni.

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Școlii din localitatea Sinoie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada București din localitatea Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Potrivit IPJ Constanța, în toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii