Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Șoferii CT Bus vor protesta cu farurile pornite în timpul ședinței de Consiliu Local de astăzi

ro

28 May, 2021 11:19 2279 Marime text
  • Sindicatul Liber Transport în Comun Constanța Sindicatul Profesional al Transportatorilor și Activităților Conexe anunță măsuri de protest.

Astfel, având în vedere faptul că revendicările formulate nu au fost îndeplinite, respectiv creșterile salariale prevăzute în cadrul negocierilor anterioare au fost blocate, dar și faptul că în ședința de Consiliu Local al Municipiului Constanța urmează să fie aprobat un buget de austeritate al CT BUS, șoferii mijloacelor de transport în comun vor circula cu farurile aprinse, în intervalul 14:00-16:00, în semn de protest.

Considerăm că revendicările pe care le-am formulat sunt îndreptățite și că avem dreptul de obține creșteri salariale care să ne coreleze veniturile cu rata inflației și cu realitatea socio-economică a prezentului.

Dorim să tragem un semnal de alarmă către autorități, pentru a sublinia importanța unor negocieri corecte, transparente, în cadrul cărora să fie găsite soluții care să mulțumească ambele părți, transmite Sindicatul Liber Transport în Comun Constanța

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii