Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Se montează pavele pe trotuarele de pe bulevardul Mamaia

ro

28 Jan, 2020 16:17 1910 Marime text
Primăria Municipiului Constanța continuă campania de redare a trotuarelor pietonilor. Lucrările se desfășoară în ritm alert pe marile bulevarde, urmând ca acestea să se mute pe străzile din cartiere pe măsură ce arterele principale vor fi finalizate, informează Primăria.

Zilele acestea, lucrătorii SC Confort Urban SRL lucrează la montarea de pavele pe trotuarele de pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. Aceste lucrări se execută după înlocuirea bordurilor deteriorate cu unele moderne.


De asemenea, continuă procesul de modernizare a trotuarelor pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Nicolae Iorga. Trotuarul este decopertat, se lucrează la montarea de borduri noi și ulterior se amplasează pavele.

„Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii orașului sunt rugați să nu parcheze autoturismele în zona în care se efectuează lucrări și să respecte semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, transmite Primăria.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii