Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:15 27 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Se asfaltează parcarea construită pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan

ro

27 Oct, 2020 12:08 1041 Marime text
  • Simultan cu procesul de asfaltare, în cealaltă parte a parcării continuă amenajarea zonei destinate circulației pietonilor.  
  • Noua parcare va avea peste 470 de locuri. 
Amplasamentul amenajat în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța, pe locul unui teren viran, se transformă într-o parcare modernă. Echipele SC Confort Urban SRL intervin cu utilaje pentru turnarea primului strat de asfalt pe o porțiune a suprafeței carosabile. Ulterior, se va executa stratul de uzură, care conferă rezistență și durabilitate mixturii asfaltice.

În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare și au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare.

Simultan cu procesul de asfaltare, în cealaltă parte a parcării continuă amenajarea zonei destinate circulației pietonilor.  

Noua parcare va avea peste 470 de locuri. Spațiul urban va fi reconfigurat, fiind create zone dedicate pentru pietoni, zone pentru persoanele cu dizabilități și spații verzi.

De asemenea, echipele administratorului drumului public continuă lucrările de pregătire a suprafețelor în parcarea din Mamaia Nord. Se reface fundația în vederea aplicării asfaltului.

Pe strada Prelungirea Liliacului, în zona blocului G3, spațiul urban este redistribuit, prin extinderea suprafeței destinate parcării autovehiculelor, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial. 

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii