Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale, în consultare publică

ro

26 Mar, 2021 16:24 1999 Marime text
  • Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța poate fi consultat, de astăzi, pe site-ul Primăriei.
Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința publică, în conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 26.03.2021, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare:

- pe site-ul instituției www.primaria-constanța.ro, la secțiunea "De interes public - Transparență Decizională pe Legea 52/2003 - informare și consultare publică";

- pe pagina de facebook www.facebook.com/Primăria Constanța.

Până la data de 09.04.2021 se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus transparenței decizionale. Propunerile, sugestiile sau opiniile se vor transmite în scris prin poștă la sediul Primăriei municipiului Constanța din bd. Tomis, nr. 51, cam. 129, sau prin e-mail la adresa agenti.economici@primaria-constanta.ro.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/488136, sau 0241/488192, persoane de contact, inspectori Elena Bolca sau Alina Chiripuci.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Recomandare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii