Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 26 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor ANL, în consultare publică

ro

11 Dec, 2023 12:55 722 Marime text
foto: primăria ConstanțaPrimăria Municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.) situate în Municipiul Constanța.

Potrivit Primăriei Constanța, proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 11.12.2023, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea “De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică”.

„În temeiul prevederilor art.7, alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 26.01.2024, se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.
Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la Primăria municipiului Constanța, bd. Tomis nr.51 sau prin email, la adresa de e-mail: contracte@primaria-constanta.ro.
Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul de hotărâre privind  aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.), situate în Municipiul Constanța” - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii